Рожденикът Христо Стоичков заяви, че понякога и големите във футбола

...
Рожденикът Христо Стоичков заяви, че понякога и големите във футбола
Коментари Харесай

Рожденикът Стоичков: Големите във футбола страдат

Рожденикът Христо Стоичков съобщи, че от време на време и „ огромните във футбола страдат ”, визирайки Зинедин Зидан и рецесията в Реал (Мадрид). Камата одобри поздравления за 52-ия си рожден ден и даде изявление пред радио „ Марка ”, разяснявайки въпроси за Неймар, Лионел Меси, Реал и обичания си Барселона.

„ Големите във футбола от време на време страдат. В Реал се нуждаят от време, с цел да изградят всичко още веднъж. Никой не се съмнява в Зидан – той е огромен треньор, само че е нужно самообладание. Никой не може да му отнеме триумфите, които реализира ”, разяснява Камата рецесията в Реал (Мадрид) и треньора Зинедин Зидан.

„ Никога не съм виждал някой като Меси. Всеки ден ме изненадва с нещо. Аз го познавам от дребен – доста непретенциозно, работливо момче, войник ”, сподели някогашният нападател на „ блаугранас ” за аржентинския национал.

„ Не виждам Неймар да играе в Реал (Мадрид). Каквото и да направи, искам му всичко най-хубаво, само че мисля, че няма да завоюва това, което взе с Барса ”, показа Камата по отношение на непрестанните клюки за Неймар и възможен негов трансфер в Реал. Бразилският национал мина от Барса в ПСЖ предишното лято за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро.

„ Винаги съм адмирирал Луис Суарес. Той мина през сложни моменти като глобата след Мондиала в Бразилия, беше незаслужено. Той е от футболистите, на които най-вече им пасва фланелката на Барса ”, съобщи легендата за уругваеца и добави за нашумелия с разнообразни кавги Жерар Пике: „ Бих му споделил да продължи да показва, че е каталунец, че е невероятен състезател и, че е подготвен да почине за фланелката на Барселона и испанския народен тим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР