Рогошко шосе в Пловдив се превръща във все по-опасен пътен

...
Рогошко шосе в Пловдив се превръща във все по-опасен пътен
Коментари Харесай

Рогошко шосе в Пловдив създава рискове за шофьорите

" Рогошко шосе " в Пловдив се трансформира във все по-опасен пътен сектор,сигнализират жители. Дупките по асфалта се множат непрекъснато, а габаритът на правата е непълен за непрекъснато преминаващите тежкотоварни коли.

Пловдив

Д-р Камен Дамянов всекидневно минава по сектора, посипан с дупки, с цел да стигне до работното си място - в здравната работа на село Маноле. Заради положението на пътя, общопрактикуващият доктор постоянно се постанова да посещава автосервизи.
Д-р Камен Дамянов, общопрактикуващ доктор в село Маноле: Не приказвам са цената, която съм платил. Говоря за заплахата, която крие този път-убиец. При разминаването на два автомобила, а в случай че са още повече тирове, те минават на половин огледало разстояние един от различен.
В сектора липсват и банкети за другояче постоянно преминаващите велосипедисти и пешеходци. Ситуацията в допълнение затрудняват и каруците.
Д-р Камен Дамянов, общопрактикуващ доктор в село Маноле: Това е не по-малко от 20-25 години.Постоянно се дава обещание за поправки, за стратегия, по която ще го оправят.
От администрацията на пловдивския регион " Северен " обявиха, че най-вече средства от бюджета за поправки се отделят за " Рогошко шосе ". Но парите стигат единствено за кърпене на дупки.
Калоян Георгиев, и.д.кмет на регион „ Северен " в Пловдив: Сериозна част от бюджета отива напряко, националният израз: „ каца без дъно ".Единственият метод там е цялостна реорганизация. Дори не споделям преасфалтиране, защото пътят няма основа и мъчно поема тежкотоварният график.
Постоянното прекосяване на камиони е неизбежно, тъй като правата е единственият път до няколко от огромните предприятия в района. От община Пловдив са оповестили процедура за план за цялостна реорганизация на пътя. Реалните ремонтни действия обаче могат да стартират най-рано през пролетта.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР