Родолюбивите антиваксъри, уж милеещи за здравето на българите, за пореден

...
Родолюбивите антиваксъри, уж милеещи за здравето на българите, за пореден
Коментари Харесай

Наглеещите Възраждане“ за зелените сертификати: Ще паднат, въпросът е преди или след правителството

" Родолюбивите " антиваксъри, сякаш " милеещи " за здравето на българите, за следващ път назовават имунизацията " бустерни операции “
„ За смут на родните марионетки, от през днешния ден има сериозен спад на сертифицираните ни съграждани. " Изтича срокът на зелените документи на към 93 000 българи ". От през днешния ден имаме още 93 000 " антиваксъри ", които отхвърлят да се поддават на следващите бустерни операции “. Това се показва във Facebook страницата на партия „ Възраждане “.

Припомняме, че срокът на годност  на зелените документи за имунизация против COVID-19 беше понижен,  считано от през днешния ден, 1 февруари. С тях към този момент ще може да се пътува 9 месеца от датата на последната доза. Правилото не важи за бустерните дози, които са безсрочни.

„ Политическа партия Пратеници на Посолството се проваля с гръм и тропот и кастингът за нови " усмихнати спасители " още веднъж е на дневен ред. Зеленото безумство ще падне всеки миг. Въпросът е преди или след държавното управление? „ показват още от партията.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР