Родният талант Индиана Василев дебютира за Астън Вила при поражението

...
Родният талант Индиана Василев дебютира за Астън Вила при поражението
Коментари Харесай

Индиана Василев дебютира за "Астън Вила"

Родният гений Индиана Василев дебютира за " Астън Вила " при провалянето с 1:2 в гостуването на " Фулъм " за Купата на Футболната асоциация на Англия. Младокът, който е младежки национал на Съединени американски щати, се появи на терена в последните 10 минути. Така Василев стана третият българин, обличал фланелката на тима от Западен Мидлендс. Преди него това направиха Стилиян Петров и Александър Тонев.

18-годишният Индиана тренира с първия отбор на бирмингамци, откакто вкара 4 гола в последните 6 мача на под 23-годишните.

Фланговият футболист, израснал в Савана, Джорджия, е наследник на сливенската футболна легенда Денчо Василев и към момента има възможност да играе за България, в случай че получи повиквателна.

Тийнейджърът е определян като бърз и техничен състезател с лидерски качества. През сегашния сезон Василев има 4 гола и 3 асистенции в 14 мача за младежкия отбор на " Вила ", а почитателите приканват мениджърът Дийн Смит да го тества във Висшата лига.
Българинът Индиана ще избавя " Астън Вила " от изпадане (ВИДЕО) Бившият отбор на Стилиян Петров дава късмет на роден талант
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР