Родният шобизнес потъна в скръб на днешния ден. Земния си

...
Родният шобизнес потъна в скръб на днешния ден. Земния си
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден, почина собственикът на култовия фолк клуб БИАД

Родният шобизнес потъна в тъга на днешния ден. Земния си път завърши предприемача Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше паметния клуб ` " БИАД ", научи кореспондент на Блиц шоу. 

Уважаваният предприемач се спомина точно на рождения си ден през вчерашния ден (3 февруари - б.а.). Имал е известни проблеми с черния дроб, само че не приказвал изключително за проблемите си пред другари. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за експерт по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира обстановката и вметнал единствено, че има неспокойствие и нищо повече. 

Уви, за огромно страдание обстановката се оказала повече от съществено и с съдбовен край. Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица предприемачи и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно довиждане с него.

Негови доближени го разказват като същински безгрижник, самоотвержен човек, който и на мравката прави път. " Господ прибира единствено положителните при себе си и с Митко го потвърди ", изплака  другар на покойника.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР