Родният секссимвол и майката на децата му Лили са се

...
Родният секссимвол и майката на децата му Лили са се
Коментари Харесай

Борис Дали и жена му се разделиха! Най-голямата грешка в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има нужда от мозък, пише наранената съпруга

Родният секссимвол и майката на децата му Лили са се разделили преди повече от месец. Това демонстрира и бърз обзор на инстаграма на неговата жена, която е изтрила всички общи фотоси с Борката, а вместо това качва разочаровани послания, които издават нейната любовна тъга.

" Който не те схваща когато мълчиш, няма да те разбере и когато приказваш ", " Викам си: Край, няма да се дразня. И това е моментът, в който буйствувам ", " Най-голямата неточност в любовта е да предложиш сърцето си на този, който има потребност от мозък ", " Когато не си мъж на място, мъж заема твоето място ", са дребна част от статусите, които си е качила в профила разочарованата жена.

Лили очевидно не е могла да преглъща повече изневерите на мъжа си, който още през цялото време на музикалната си кариера стартира да скитори по нощите с разнообразни дами и да се възползва от славата си да си ляга с разнообразни хубавици. За някои от похожденията му Лили знаеше и му вдигаше систематични кавги.

Все отново намираха общ език в името на двамата им синове. Канчето на Лили обаче е преляло и тя е поставила завършек на връзките си с фолкпевеца, само че претърпява много мъчно тази разлъка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР