Родният първенец по плажен футбол МФК Спартак продължава да държи

...
Родният първенец по плажен футбол МФК Спартак продължава да държи
Коментари Харесай

Шампионът на страната по плажен футбол отново сред най-добрите в Европа

Родният отличник по плажен футбол МФК Спартак продължава да държи 23-то място в клубната класация на Европа - достижение, което си коства да бъде маркирано.

 

Тимът от морската столица изпраща следващия си извънреден сезон, в който за втора поредна година прескочи групите в най-силния шампионат - Шампионската лига, класирайки се измежду топ тимовете на континента. Играчите на Спартак се подреждат до грандовете в спорта, а след тях в ранглистата има имена като ЦСКА (Москва), Бенфика и Лацио, както и първенци на страни с извънредно развъртян футбол като Англия, Чехия, Хонландия, Франция, Белгия, Гърция и Румъния. 
Припомняме, че МФК Спартак завоюва за четвърта поредна година купата на страната след безапелационна серия от победи във всички срещи от шампионата - 7 в постоянния сезон и 3 в Суперфиналите. Успехът и точките в ранглистата съвсем несъмнено подсигуряват на отбора място във втората по мощ урна при жребия за Шампионската лига през идната година. Старши треньор на отбора е националният селекционер Симеон Христов, който изведе България до трети пореден край в ЕВРО лигата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР