Родният Левски влезе във фолклора на стотици футболни запалянковци от

...
Родният Левски влезе във фолклора на стотици футболни запалянковци от
Коментари Харесай

След създаването на Суперлигата: Фенове от цял свят искат техните отбори срещу Левски на финал в ШЛ

Родният Левски влезе във фолклора на стотици футболни ентусиасти от целия свят. Покрай гръмналият скандал със основаването на Европейската Суперлига в обществените мрежи започнаха да си показват по какъв начин би изглеждала Шампионска лига без огромните грандове в Европа. А едно от най-често срещаните оферти за финалист в шампионата е Левски.

" Нямам самообладание следващата година да виждам край Уест Хям - Левски ", написа последовател на " чуковете " от Лондон.

В Полша почитател на Легия си мечтае любимците му или " сините " да завоюват най-ценния трофей.

Френски последовател пък предложи финалът да бъде сред Анже и Левски, а различен му опонира, че е обикновено огромните клубове да имат искания, тъй като никой не би виждам мач сред тези два отбора.

За край с Левски си мечтаят също по този начин последователи на норвежкия Бодьо Глимт, на Макаби Хайфа, както и незнайният английски Динамо Катфорд.

В мрежата има и неприсъствен спор, още веднъж обвързван с Левски. Анализатор пробва да изясни, че и до момента Шампионската лига е ощетявала тимове като Левски, в случай че те завоюват купата в България.

" Всеки естествен почитател на Левски би си помислил: Ние печелим купата, само че би трябвало да изиграем 8-10 мача, с цел да влезем в групите на Шампионска лига. В същото време Наполи приключва на четвърто място в Серия " А " и влиза незабавно в груповата фаза. Нима това е по-различно от Суперлигата? ", написа известен анализатор от Италия.

Je sais pas des équipes qui jouaient pas l’Europe et qui maintenant vont la jouer
— Leon (@Cameleonidas)
UEFA have approved the new Champions League format from 2024/25 season:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР