Родният хайлайф предпочете да посрещне новата година на родна територия,

...
Родният хайлайф предпочете да посрещне новата година на родна територия,
Коментари Харесай

Къде посрещнаха 2022-а родните звезди?

Родният елит избра да посрещне новата година на родна територия, вместо в чужбина както в предходни години.

Преслава да вземем за пример съчета присъединяване със фамилното празнуване, защото на присъединяване й във Велинград беше и нейния обичан Павел и дъщеричката им Паола. Малката даже влезе в ролята на певица и пригласяше на микрофона на няколко песни.

Нора Недкова сподели, че знае наизуст песните на Веселин Маринов до момента в който се забавлява в известен хотелски СПА-комплекс в Разлог. Плеймейтката продължи заниманието в някой от клубовете в Банско, само че от самото начало не сподели компанията си. Затова пък в обществената мрежа направи равносметка на миналата година. "Когато предходната година, от новогодишната баница ми се падна "Учение " си споделих: "Какво обучение "?! Студентските ми години бяха отминали от дълго време. Е, в края на тази година мога да кажа: Това беше най-хубавата образователна година в учебното заведение на живота! Преживях доста, видях доста, научих доста сложни уроци. Видях доста неправда. Cрещнах и доста неприятни хора..Именно те, ми демонстрираха в какво в никакъв случай не желая да се трансформирам! Но и открих доста нови другари,които застанаха до мен! Помъдрях. Порастнах. Станах по-силна Станах по-духовна. Станах по-смирена. Станах по-добра! 2021 - Смятам, че научих всички уроци, записах си доста бележки и взех всички изпити. Сбогом! 2022- Готова съм! Знам,че ще бъдеш най-хубавата ми! ", написа Недкова в Инстаграм.

Софи Маринова посрещна 2022-а със противоречивата си половинка Гринго. Двамата изпратиха предходната година с доста инциденти и кавги и пердах, само че в последна сметка избраха да продължат дружно и новата година. "Няма значение дали ще сте на празненство, на площада, на плажа в чужбина, в селското кръчме, на върха на някоя планина или просто вкъщи. Стига да има най-малко един човек, който да погледнете (или на който да се обадите) и да му кажете "Радвам се, че си в живота ми! " значи имате всичко. Сигурна съм, че всеки от нас има повече от един човек, на който може да каже тези думи, което значи, че в действителност си коства да сме тук ", написа Софка в Инстаграм.

Семейство Петканови, което по едно и също време оперира носовете си, сподели по какъв начин се забавляват във вила в Добринище с друга известна двойка, а точно Александър Петканов и половинката му Ивелина Чоева, с която честваха първата си обща нова година. Ивелина сподели по какъв начин прави баницата, а по-късно си с госпожа Петканова си друснаха женско хорце.

Тв ветеранът Гала и новоизлюпената водеща Зейнеб Манджурова демонстрираха, че са неразделни приятелки и дружно честваха в комплект с мъжете си.

Семейно и вкъщи бяха фолк певицата Камелия и нейния Цветин...

А колежката Галена, която зае през предходната година мястото й на наставник в "Гласът на България " се оказа в фамилната механа, от където сподели на стори по какъв начин се вихри в блестящ тоалет.

Азис посрещна 2022 година в компанията на остарялата си приятелка Ивайла Бакалова.

Фолк примата Глория, която през миналата година стана баба, се появи в ослепителна алена рокля като за аления килим в Кан. Звездата посрещна новата година на присъединяване.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР