Родният футболист Димитър Бербатов не подмина темата с вълненията в

...
Родният футболист Димитър Бербатов не подмина темата с вълненията в
Коментари Харесай

Бербатов: Почетино е разочарован от летния бизнес на Тотнъм

Родният футболист Димитър Бербатов не подмина тематиката с вълненията в един от някогашните си отбори на Острова – Тотнъм. Нападателят, който пази цветовете на „ шпорите” в интервала 2006-2008 година, съобщи, че мениджърът Маурисио Почетино е неудовлетворен от летните покупко-продажби, които отборът му подписа до този миг.

До този миг Тотнъм направи две покупки за първия си отбор – Танги Ндомбеле от Олимпик Лион и Джак Кларк от Лийдс Юнайтед. Вторият обаче беше пратен незабавно чартърен в досегашния си отбор. В същото време клубът показва неумение да завърши диалозите, които води за трансферни цели като Райън Сесеньон, Джовани Ло Селсо и Бруно Фернандеш.

„ Мениджърът носи отговорност за играчите, които идват, тъй като в случай че ще си управител, то тогава ще искаш тези футболисти да бъдат утвърдени от теб”, разяснява Бербатов. „ Ако казусът не е подобен и не си осведомен с това кой идва, в случай че въобще нямаш думата, то това би било доста необичайно.”

Очевидно Бербатов засяга изявлението на аржентинския експерт отпреди няколко дни, когато той обществено изиска от клуба да трансформират названието на поста му от „ мениджър” на „ старши треньор” точно тъй като не разполага с информация по отношение на прехвърлянията. „ Очевидно нещо се случва. Какво е то? Не знам. Можем да спекулираме по отношение на това, само че хората в клуба би трябвало да намерят решение на този проблем. Личи си от метода, по който Почетино приказва, че е отчаян от обстоятелството, че нещо не се случва по метода, по който той би искал”, добави Бербо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР