Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) обяви, че старира партньорство със сингапурския

Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) обяви, че старира партньорство със сингапурския ...

Поликомп ще дистрибутира продукти на Acronis.


Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) обяви, че старира партньорство със сингапурския производител на софтуер за бекъп и защита Acronis. Той има за цел да създаде стабилно присъствие на решенията на компанията на пазара в България, както и увеличаване на познаваемостта на марката чрез дилърската мрежа на Поликомп.

Продуктите на Acronis помагат за успешната миграция, защита и възстановяване на критичните данни, независимо къде се намират – във физическа, виртуална или облачна среда. С обединената си платформа и ново поколение технологии, иновативните решения на компанията са с улеснено управление и намаляват стойността на придобиване, като същевременно подобряват времето за възстановяване след срив.

Поликомп ще дистрибутира продукти на Acronis

„С навлизането на виртуализацията и възможностите, които облачните технологии предлагат, сме изправени пред нови предизвикателства за поддържането на ефективни решения за архивиране и възстановяване на критични данни.“ - сподели Надежда Генова, директор на Поликомп. „Acronis осигурява лесна, пълна и достъпна защита на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, независимо от средата, в която са създадени. Продуктите на компанията са естественото допълнение към набора от проектни решения, които предлага Поликомп.”, допълни още тя.

С повече от 100 патента, продуктите на Acronis са обявявани многократно за най-добър продукт на годината и обхващат набор от функции, включително миграция, клониране и репликация. Поликомп ще предлага на пазара пълната гама продукти на производителя.

Източник: computerworld.bg