Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) обяви, че старира партньорство със сингапурския

...
Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) обяви, че старира партньорство със сингапурския
Коментари Харесай

Поликомп ще дистрибутира продукти на Acronis


Родният дистрибутор Поликомп (PolyComp) разгласи, че старира партньорство със сингапурския производител на програмен продукт за бекъп и отбрана Acronis. Той има за цел да сътвори устойчиво наличие на решенията на компанията на пазара в България, както и увеличение на познаваемостта на марката посредством дилърската мрежа на Поликомп.

Продуктите на Acronis оказват помощ за сполучливата миграция, отбрана и възобновяване на сериозните данни, без значение къде се намират – във физическа, виртуална или облачна среда. С обединената си платформа и ново потомство технологии, новаторските решения на компанията са с улеснено ръководство и понижават цената на придобиване, като в същото време усъвършенстват времето за възобновяване след срив.

 Поликомп ще дистрибутира артикули на Acronis

„ С навлизането на виртуализацията и опциите, които облачните технологии оферират, сме изправени пред нови провокации за поддържането на ефикасни решения за архивиране и възобновяване на сериозни данни. “ - показа Надежда Генова, шеф на Поликомп. „ Acronis обезпечава лесна, цялостна и налична отбрана на данните на всички файлове, приложения и операционни системи, без значение от средата, в която са основани. Продуктите на компанията са естественото допълнение към набора от планови решения, които предлага Поликомп.”, добави още тя.

С повече от 100 патента, продуктите на Acronis са обявявани неведнъж за най-хубав артикул на годината и обгръщат набор от функционалности, в това число миграция, клониране и репликация. Поликомп ще предлага на пазара цялостната гама артикули на производителя.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР