Родните звезди всяка година нямат търпение да настъпят най-горещите месеци,

...
Родните звезди всяка година нямат търпение да настъпят най-горещите месеци,
Коментари Харесай

Родните звезди, които вече откриха летния сезон на морето

Родните звезди всяка година нямат самообладание да настъпят най-горещите месеци, с цел да отскочат незабавно на морето или напряко да се пренесат там най-малко до септември. Определено си е същински шанс да имаш тази опция, само че не всяка специалност го разрешава. 

Ето кои българки откриха летния сезон на морето и незабавно се похвалиха с доста публукации и секси фотоси в обществените мрежи:

Лидия

Младата звезда в поп-фолка Лидия очевидно към този момент е почнала да върви по участия на морето и денем, когато е свободна, се препича на плажа, до момента в който пие ледени коктейлчета. Ех, живот ли е да го опишеш. Атанас Колев сигурно със сигурност не се отделя от нея.

Виж още: Той смени дамата, само че в действителност! Димитър Господинов - в нова връзка, само че все по този начин кардинален

Десита

 Instagram

Десита не е от най-активните родни звезди в обществените мрежи, само че от морето тази година пусна няколко сторита. Оказа се, че го обожава и за нея това е същинският парадайс. 

Виж още: Кайли Дженър нахално сподели зърна? Потребители шокирани от банския на риалити звездата

Сара Драгулева

Сара Драгулева и Папи Ханс не стопират да качват морски фотоси даже и да не са към този момент там. Двамата още преди няколко седмици посетиха плажа, само че по този начин и не разкриха кое е мястото. Актрисата безусловно е заляла профила си със фотоси по бански – е, има какво да покаже, несъмнено.

Виж още: Дара се появи без грим: Феновете ѝ се възмутиха

Благовеста Бонбонова

Покрай риалити предаването „ Ергенът “ и Благовеста Бонбонова стана много известна. Плеймейтката сигурно се радва от този факт. Сладкото миньонче също към този момент се е отдала на летни буйни на морето. Синьото несъмнено ѝ отива.

Виж още: За всеки по нещо: Палавата Андреа от Hell's Kitchen сподели горещите си приятелки

Александра Богданска

 Insagram

Дойде ли лятото, Александра Богданска  посещава морето най-малко няколко пъти месечно – дали тук, дали в чужбина. Още преди към месец моделката посети Гърция със сина и приятелки с други деца. Гледката с нея на плажа по бански постоянно е чудесна.

Изображение: https://www.instagram.com/sarahsergey/, https://www.instagram.com/lidia_alpha/, https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР