Родните звезди традиционно обичат да се състезават по красота, размер

...
Родните звезди традиционно обичат да се състезават по красота, размер
Коментари Харесай

Страшна, по-страшна, най-страшна! Ето как Галена, Гери-Никол и Николета Лозанова се състезаваха на Хелоуин

Родните звезди обичайно обичат да се състезават по хубост, размер на бюста и дължина на косата. Снощи обаче главният аршин за тях беше гримът за Хелоуин. Знаменитостите не пропуснаха да споделят със своите почитатели по какъв начин са изглеждали в най-страшната нощ на годината. Ето и някои от тях:

Николета Лозанова



Бившата плеймейтка показа няколко селфита в профила си в Инстаграм, на които театралничи по покривало, бял дантелен сутиен и бикини с висока талия. На един от фрагментите, тя е в обятията на мъж в костюм, чието лице не се вижда. Самата тя явно е решила също да резервира самоличността му в загадка, защото този път е описала фотосите единствено с " Моят Хелоуин ". По очертанията на мистериозния сътрудник на Николета някои самоуверено допускат, че става въпрос за спрягания за нейна половинка футболен вратар Ники Михайлов. Тя не пропусна да качи и фотоси на щерка си Никол, която беше маскирана като Жената котка, само че в детски вид.



Андреа



За провокативната Андреа трансформациите са нищо работа. На връх Хелуин, тя се трансформира във съдбовна хубавица, облечена в черно и бяло, с мрачен грим на очите. Половинката на Кубрат Пулев показва супер форма с много изрязан тоалет, смесен със секси чорапи. Пищното й деколте едвам се побираше в празничната й одеждa. Няма спор, че сигурно певицата още веднъж е влезнала в мокрите сънища на куп мъже!

Галена



Топ звездата Галена, както постоянно беше друга и излъчваща съблазън. На фотография в формалната си страница в Инстраграм тя дефилира дружно с стилния стилист Добромир Киряков. Двамата влезнаха с облиците на Ким Кардашиян и Кание Уест. Галена обича да опитва и заложи на руса коса и кожен гащеризон. Добромир пък беше облечен с всекидневно облекло, само че тук вниманието привличаше маската, инкрустирана с камъни Сваровски, която е благосъстоятелност на певицата. С нея тя се появи на един от концертите на телевизия Планета, по-случай връчването на премиите, а цената и е 10 бона.

Гери-Никол



Гери-Никол още веднъж беше измежду най-коментираните в обществената мрежа Инстаграм. Тя постна няколко злокобни фотоси, облечена в мрачно зелена булчинска рокля. На друга от фотосите, тя държеше в ръцете си оцапан с кръв сърп, а под фрагмента аудитория надпис в типично неин жанр: " Искаш да се пробваш против мен... "

Алекс и Влади



Двете близначки, които скоро бяха част от реалитито Вип Брадър, още веднъж избухнаха с атрактивна визия. Влади се беше маскирала като полицайка-мръсница, а сестра й Алекс влезе в облика на парижката Света Богородица - Есмералда.Почитателите на двете девойки знаят, екстравагантните тоалети са част, даже от ежедневното им облекло, само че все пак се изкефиха на тоалетите им и заформиха бурно празненство в Ямбол, където специфични посетители бяха точно те двете.

Анелия



Анелия влезе в ролята на елегантна вампирка. Тя разгласява селфи с изпълнителят Илиян, който също се беше гримирал като воин от " Дневниците на вампира ".

Източник: TrafficNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР