Родните знаменитости са имали различна представа за своята професионална реализация.

...
Родните знаменитости са имали различна представа за своята професионална реализация.
Коментари Харесай

Невероятно, но факт! Вижте какви са истинските професии на българските звезди

Родните звезди са имали друга визия за своята професионална реализация. Едни от най-големите ни звезди през днешния ден можеха да бъдат продавачи, лекари, спортисти.

Малцина знаят, че рап изпълнителят Криско е бил барман. Той сполучливо е правил разнообразни коктейли, като част от рецептите били негови.

Неговата някогашна възлюбена Ася Капчикова, пък е изследвала дебрите на философията в Софийския университет. Като част от образованието, тя е била учител в едно учебно заведение. Работата с деца я навела на мисълта да стане детска учителка. Тя обаче споделя, че в никакъв случай не е мислила да се занимава с това, въпреки и материята да й се е отдавала.

Нейната добра другарка - плеймейтката Маги Бадерм е приключила осведомителни технологии и твърди, че към момента е добра с компютрите. Тя е уверена, че в случай че е пробила в тази сфера през днешния ден щеше да изкарва доста повече пари.

Станалата известна с присъединяване си в Биг Брадър Глория Петкова е считала да изкарва прехраната си с картини. Моделката споделя, че е едно от заниманията й е да рисува и откровено вярвала, че ще стане художник.

Бившата дуетна и любовна половинка на Мария Илиева – Атанас Колев, следва медицина.Изпълнителят не крие, че преди време се е колебаел сред двете професии- доктор и баскетболист, след това стартира да се занимава с музика.

Поп фолк артистът Константин е някогашен състезател. Коцето не един път е споделял, че съжалява за пропиляната си спортна кариера. Дори към днешна дата той не пропуща тренировките във фитнес залата.

Сузанита сега учи във фризьорско учебно заведение. Младата звезда загатва, че има интерес и би упражнявала тази специалност.

Че в никакъв случай не е късно за смяна сподели Златка Райкова, която пропя на остарели години.Блондинката постоянно е казвала, че сцената и микрофонът я притеглят.

Златка Димитрова е приключила стопанска система в Бургас по гледище на майка й. Злати не изключва опцията един ден да се занимава точно с това.

Ако не беше модел, миската Венета Харизанова сигурно щеше да се радва на огромна популярност като състезател. Красавицата кара ски и джет, буен обожател е и на сърфирането, написа „ Телеграф “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР