Родните шоу програми от последните седмици имат най-голяма заслуга за

...
Родните шоу програми от последните седмици имат най-голяма заслуга за
Коментари Харесай

Филип Киркоров и дует Ритон за пръв път се събраха при Цитиридис

Родните шоу стратегии от последните седмици имат най-голяма заслуга за стоплянето на връзките сред Филип Киркоров и Катя и Здравко от дует " Ритон ". След като преди седмица в " Забраненото шоу на Димитър Рачков " Киркоров се включи с изненадваща видеовръзка в предаването, с цел да изиска амнистия на Катя и Здравко, през вчерашния ден в " Шоуто на Николаос Цитиридис " те се срещнаха онлайн, предава life.dir.bg.
Снимка: bTV  Филип Киркоров и дует

При своето включване преди дни съветската звезда с български генезис показа, че с дует " Ритон " са огромни другари, само че не са си говорили от към 4 години поради дразги, за които те не споделиха детайлности. Киркоров даде обещание, че при идването си в България, ще се срещне с тях още веднъж.



Моментът бе прочувствен и двете страни не скриха задоволството си от това, че още веднъж се виждат и са дружно в едно студио.

Много музика, златни шлагери, общи осъществявания, мемоари, фотоси и усмивки от старите ленти усмихнаха необятно всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу до в този момент.

Киркоров е в страната ни, с цел да " раздвижи границите ", както той самичък се изрази, към Евровизия. При самото си идване в страната съветската звезда изрази своята поддръжка за българската ария за Евровизия. Той пожела триумф на Виктория и съобщи, че тя е невероятна певица.
Снимка: Eurovision Bulgaria  Филип Киркоров и дует

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР