Родните плеймейтки ще си делят хонорар от половин милион лева

...
Родните плеймейтки ще си делят хонорар от половин милион лева
Коментари Харесай

Плеймейтки си делят половин милион от Брадъра

Родните плеймейтки ще си разделят хонорар от половин милион лв. за присъединяване си във ВИП Брадър тази есен, написа " Телеграф ". Продуцентите на шоуто са заделили 500 бона за своите участници. Заради любовното му мото този сезон са канени главно хубавици, които се препитават, размятайки голи цици и задници. От тях се чака да демонстрират прелестите си и на тв екрана, както и да раздухват злословия за известните си любовници. Сред първите канени е неуспялата да стане Мис Плеймейт Мартина Юрукова, която е двойничка на Адриана Лима и се слави с максимален бюст измежду колежките си. На такива гърди се радва и Джулиана Гани, която се забърква от скандал в скандал и също има какво да покаже и опише.

От последния конкурс на " Плейбой " са канени победителката Маги Бадер и нейната подгласничка Деси Фотосесията, които са в непрекъснат спор за купата, даже след края на състезанието. Оферта има и спряганата за държанка на Гущеров, до момента в който беше с Мара - Анжелина Атанасова, която има нов силикон.

И този сезон няма да мине без естрадна легенда. Първоначално поканена била Маргарита Хранова, само че след отхвърли й продуцентите са се ориентирали към колежката й Мая Нешкова, която е настояща сега около новия си албум " Само с обич " и идния си концерт в зала 1 на НДК на 24 октомври.

Най-актуалната певица - Сузанита, също не е пропусната като вид за участник. От 15 септември тя би трябвало да стартира образованието си, само че, в случай че влезе в шоуто, на 11 септември би трябвало да зареже материала за 1-вия период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР