Родните ни знаменитости непрекъснато демонстрират, че макар годините им да

...
Родните ни знаменитости непрекъснато демонстрират, че макар годините им да
Коментари Харесай

Вижте кои звезди свалиха дрехите след 40 без капка свян

Родните ни звезди непрестанно показват, че въпреки годините им да напредват, те нямат терзания да се разголват.

В последните дни Лили Иванова се върна към предишното и разгласява своя фотография отпреди години, на която е по минижуп. На нея тя е в съвършена форма, както постоянно, с доста секси къса кадифена рокля и кожени ботуши над коляното. Очевидно по време на свое присъединяване. С голяма усмивка и необикновено лъчение през годините и до ден сегашен тя потвърждава, че има неизчерпаема сила и голям гений. За по-малко от час обявата събра хиляди лайкове, доста позитивни мнения и поздравления от почитателите. Днес, въпреки да е на 81 години, гласовитата русокоска още веднъж не се тормози да се появи с къса пола по време на концертите си. Все отново тя бе и най-възрастната българка, която се снима за мъжкото еротично списание „ Плейбой “. На корицата на списанието изгря и Катето Евро . Майката на Сашо Кадиев искрено разкри, че с цел да се пусне гола на тези години, единствената причина е била безпаричие. " Когато се снимах гола, отново беше някакъв интервал на безпаричие. Тогава питах сина ми, който беше в гимназията тогава, и той сподели, че ще се гордее с мен. Ако беше споделил, че няма да му е прелестно, нямаше да се фотографирам, колкото и да нямахме пари ", описа тя. За разлика от Лили и Евро Катя от дует „ Ритон “ не пожела да се покаже както майка я е родила в мъжката библия и се пусна единствено по сутиен.

Театралната и кино звезда Койна Русева пък това лято нажежи пристрастеностите в обществените мрежи, пускайки се единствено по бикини, и то на 50 години. Актрисата, която е и майка на три деца, самоуверено театралничи по бански пред обектива. На фрагмента полуголата Русева е застанала с тил към камерата, демонстрирайки съвършено за годините си тяло. А на стегнатото й дупе би завидяло и 20-годишно момиче. „ Баси тялото, извинете за възклицанието, само че друго уместно не открих! ”, е единствено един от мненията, които заваляха под поста й.

Преди година пък гърдите на тв водещата Гала станаха притежание на цяла България с помощта на половинката й Стефан. Това стана във видео от Малдивите, където той хвана водещата да тича гола по плажа. В края на клипчето, към този момент напълно безсмислено , Гала леко се прикри зад листата на палма, само че не доста свенливо. Притеснението застигна водещата малко по-късно и фрагментите, в които се вижда бюстът й, към този момент са изрязани. Останала е единствено скучната част - Гала е седнала на плажа и маха на отлитащ аероплан. И въпреки всичко множеството й другари и фенове съумяха да видят голите й гърди. Блондинката не за първи път демонстрира бюст. В края на 2007 година тя се снима гола до кръста за мъжко списание.

От фолк гилдията най-гола всички сме виждали Камелия. Огън момичето не се тормози от голотата си, а в противен случай - гордее се с нея. 49-годишната русокоска нееднократно е споделяла, че с половинката й Цветин са фенове на нуди плажовете, а секси оскъдните тоалети са постоянно в дрешника на изпълнителката. Провокативни фрагменти на Камелия в мъжките списания също не липсват, а последната й гола фотография бе част от клипа към римейкак на песента „ Иди си “, където сексапилната брюнетка се е излегнала както майка я е родила във вана.

Нуди фотоси на Вачкова изпотиха мрежата

Безспорно едни от най-скандалните голи фрагменти на родни звезди са тези на актрисата Марта Вачкова. Тя бе изловена от ловки папараци както майка я е родила на нуди плаж в Резово. Щерката на Григор Вачков макар резила, който понесе с показаните фрагменти, не се отхвърли от нудиството и е безапелационна, че няма и да го направи. „ Аз съм нудист и не считам, че възбраните за нудисти ще свършат работа. Най-важното за един човек е да се разтоварва по време на почивката си. То е като при чекмедже с облекла – би трябвало да извадиш старите, с цел да има място за новите. Така и аз се усещам в края на работния сезон – като едно чекмедже цялостно с облекла. А на морето махам, изхвърлям непотребното вътре в мен - споделя Марта и добавя: - Зa 60-гoдишния cи живoт cъм cи купувaлa бaнcки eдвa 3-4 пъти, нe e мoeтo oблeклo. Oт дeтe ce пeкa бeз бaнcки. Избирaм cкрити мecтeнцa и нe ce нaвирaм в oчитe нa хoрaтa. Нe cъм oт тeзи, кoитo щe ce cъблeкaт нa някoe oживeнo мяcтo. Търcя cи дeвcтвeни плaжoвe и ce oтдaвaм нa удoвoлcтвиeтo дa пoпивaм cлънчeвитe лъчи. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР