Родните бръмчалки хвърлиха око на ген. Мутафчийски. Мнозина от тях

...
Родните бръмчалки хвърлиха око на ген. Мутафчийски. Мнозина от тях
Коментари Харесай

Родните бръмчалки си падат по ген. Мутафчийски - slava.bg

Родните бръмчалки хвърлиха око на ген. Мутафчийски. Мнозина от тях споделят в обществените мрежи възхищението си от шефа на щаба за битка с ковид. Наситили се на ласките на футболистите, минали играчите на съвсем всички тимове, през днешния ден за собствен секси идеал мнозина от горещите родни палавници дефинират ген. Мутафчийски.

Една от тях е Гентиана Халити, която твърди, че е моделка, танцьорка и плеймейтка. В изявление за „ България Днес” бръмчалката споделя, че си пада по въоръжени мъже и би излязла на среща с ген. Мутафчийски.

На въпрос, по какъв начин би описала генерала, Гентиана дава отговор:

- Падам си по въоръжени мъже и военни. В това отношение генералът ме завоюва! Шегувам се, само че единствено до някъде.

И добавя загрижена:

- Не мисля, че цялата тази тежест и отговорност би трябвало да е върху генерала. Да, би трябвало да има дисциплинираност, другояче в никакъв случай няма да се преборим. Българинът обича да се мисли за остроумен, нарушавайки възбрана, а в действителност е тъкмо противоположното. Много е тъпо това. Нещото, които подлагам на критика, както и всички сънародници, е нулевата финансова помощ. Сметките си вървят, а заплати няма. С какво ще се платят тези сметки? Това е проблем, който може да докара до революция.

- Би ли го поканила на среща и какво първо би го попитала?

- Вероятно бих го попитала по кое време ще свърши този цирк, действителна ли е опасността и къде ще отидат 10-те милиарда помощ. Лошото е, че в това отношение съм старомодна и ще се наложи той да предложения мен на среща.

Иначе Гентиана приканва всички да съблюдават разпоредбите: „ За да отмине този мрачен интервал по-бързо и всеки да се отдаде на обичаните си занимания и занимания!Всичко ще бъде наред”, уверена е плеймейтката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР