Роднините на 28-годишен мъж от Враца винят медиците от Спешна

...
Роднините на 28-годишен мъж от Враца винят медиците от Спешна
Коментари Харесай

Роднините на починал 28-годишен мъж от Враца винят медици за смъртта му

Роднините на 28-годишен мъж от Враца винят медиците от Спешна помощ за гибелта му.

Починалият Веселин Георгиев се е почувствал зле в четвъртък, когато се прибрал от работа (работи като багерист). Майка му Виолета Василева поискала незабавно да потърсят лекарска помощ, само че той отказал, заяви bTV.

В петък сутринта бил доста изнемощял и дишал мъчно. Майката повикала кола за спешна помощ, която пристигнала бързо - за 10 минути. По думите на дамата медиците даже не са му измерили кръвното. Имали проблеми да го занесат до колата за спешна помощ, тъй като е цялостен. Повикали пожарникари на помощ, които го изнесли на платнище.

Виолета Василева видяла, че са го хвърлили на една страна в колата за спешна помощ. разрешили ѝ в началото да се качи при него.

Не съумели да възпламенят незабавно колата на Спешната помощ, пожарникарите я бутали, с цел да тръгне. При потеглянето Веселин се обърнал по лице.

Не можеше да диша и помолих да го извърнат, описа майката. Свалили я от колата за спешна помощ по средата на пътя. Тя съумяла да стигне с друго транспортно средство до болничното заведение. Там я попитали дали носи персоналната карта на сина си, тя я предала и тогава ѝ споделили: " Ами той умря ".

Жената не знае дали Веселин е умрял в колата за спешна помощ или по-късно. Твърди, че в смъртния му акт няма час и място. В документа написа, че 28-годишният мъж е умрял от инсулт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР