Роднини, приятели и безнеспартньори.Това са били тримата мъже, замесени в

...
Роднини, приятели и безнеспартньори.Това са били тримата мъже, замесени в
Коментари Харесай

Трафикнюз: Васил Ботев и синът му Христо са убитите в Пловдив

Роднини, другари и безнеспартньори.

Това са били тримата мъже, забъркани в нещастието, която се разигра през днешния ден следобяд в склад за кафе машини на ул. " Борба " в пловдивския квартал " Гагарин ". Баща и наследник бяха убити в склада, а минути по-късно полицията задържа килъра. Жертвите са 51-годишният Васил Ботев и синът му Христо (32), а арестуваният за двойното ликвидиране е 45-годишният Йордан Таков. Васил и Йордан са първи братовчеди, а Христо е племенник на Таков, заяви Traffic News.

``
реклама

Преди 5 години Христо Ботев, Йордан Таков и Иван Нейчев записват компания " Сити Груп 1 " с предмет на активност търговия с разнообразни артикули. Наемат склад на ул. " Борба " 18 и стартират да рециклират и дават чартърен вендинг автомати.

През последните месеци поради неприятни финансови резултати връзките сред сътрудниците се влошили и почнали кавги. Допълнително обстановката се обострила откакто Христо се разделил с половинката си. Според осведомени в последно време свадите зачестили, няколко пъти се стигнало и до пердах.

Източници на медията настояват, че през днешния ден на място е имало очевидец, който е бил свидетел на цялата драма. " Нещата ескалираха - в случай че Данчо не беше стрелял, те щяха да го убият " разказал очевидеца на свои познати. Той бил и индивидът, който позвънил на 112.

След сигнала, към мястото на престъплението тръгнал автопатрул на Трето районно, който задържал Таков в региона на склада. Той не е оказал опозиция.

45-годишният Йордан Таков е с чисто досие, няма регистрирани престъпни прояви. Бил е състезател, упражнявал е битка. Преди е имал магазини за облекла в под тепетата, по-късно стартира бизнес със семейство Ботеви. Запален алпинист, фамилен.

Васил Ботев е някогашен служител на реда и наследник на известния играч по битка Христо Ботев. Кариерата му стартира в Звеното за битка с безредиците, само че завършва в ареста.

Той е задържан през 2011 година при спецакция на полицията против наркобандата на Георги Костадинов - Кадрито. Дилърът на хероин е арестуван с половин кг дрога в Куртово Конаре. Заедно с Кадри е арестуван и Васил Ботев, който през 2001 напуща СПООР-а. През 2005 е задържан за владеене на муниции, а в дома му е открит автомат " Калашников ".

Васил Ботев е някогашен младежки международен първенец по битка, твърди „ Марица “.

Христо Ботев също е бил играч по битка. Баща е на момиченце.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР