Роднини на починал мъж трябваше да занесат трупа му в

...
Роднини на починал мъж трябваше да занесат трупа му в
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО с две жени, които мъкнат труп в застрахователен офис

Роднини на умрял мъж трябваше да занесат натрупа му в застрахователната компания, откакто от там отказали да им изплатят обезщетение.

Две дами бяха снимани по какъв начин носят тялото на чичо си в клон на застрахователна компания в Южна Африка, откакто отсрочили погребението му, оповестява „ Дейли Мейл “.

Обезщетението в размер на към 2000 евро било забавено с цели 9 дни поради формалности. Така племенният траурен обред не можел да бъде изпълнен.

„ Ние не сме богати хора. Ние сме небогати и те отхвърлиха да ни платят. Освен това сме съкрушени. Постоянно ходехме там, а те непрекъснато ни мотаеха и ние бяхме ядосани, разочаровани и единствено искахме да го погребем както би трябвало. Помислихме си, че в случай че документите не са им задоволителни, тогава може би тялото ще бъде “, описа едната племенница на 46-годишния мъртвец.

Роднините му домъкнало тялото в чувал и го вкарали в постройката на застрахователния клон. Оставили го на пода, а едната жена дала документите на чиновник.

Опечалените родственици споделили на личния състав, че няма да си тръгнат до момента в който не им изплатят цялостното обезщетение.

След няколко диалога и позвънявания на пожар се стигнало до единодушие сумата да бъде изплатена, стига дамите да изнесат тялото.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР