Роднини и приятели на убитата Дарина Министерска и едногодишната ѝ

...
Роднини и приятели на убитата Дарина Министерска и едногодишната ѝ
Коментари Харесай

Роднини на жестоко убити майка и бебе с протест и искане за сурова присъда за убиеца

Роднини и другари на убитата Дарина Министерска и едногодишната ѝ дъщеричка Никол се събират на митинг пред Съдебната палата във вторник, 10 декември. Тогава потегля делото против подсъдимия за жестокото закононарушение Викторио Александров - брачен партньор на Дарина.
Разпоредителното съвещание ще се гледа от 11:30 ч от петчленен състав с ръководител Иван Коев, показва в. " 24 часа ".
Двойното ликвидиране стана на 29 октомври 2018 година. Според прокуратурата, Александров първо прострелял Дарина, а по-късно е взел Никол, обикалял е известно време в София и най-после отишъл с такси при Горни Богров и там прострелял момиченцето. След това опитал да се самоубие, само че си нанесъл единствено повърхностна рана.
Това е първото дело за грубо ликвидиране след влизане в действие на измененията, съгласно които делата за сходни закононарушения няма да се гледат по реда на съкратеното правосъдно разследване при признание на виновност. До момента обаче Викторио Александров не е направил признание.
" Зная, че доста хора чакаха тази дата, както и ние. Благодарности на всички съпричастни с болката ни, за оказаната поддръжка ", написа майката на Дарина Ваня Министерска във Фейсбук.
При този случай доста мощно беше издигнат и различен въпрос - за съпричастността и доверието в институциите през историята на таксиджията, карал Викторио и Никол към Горни Богров. Припомнете си историята в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР