Роднини и приятели на Сергей Гапеев от Кемерово оплакваха смъртта

...
Роднини и приятели на Сергей Гапеев от Кемерово оплакваха смъртта
Коментари Харесай

След дълъг запой руснак разбра, че го смятат за мъртъв и отиде на помена си

Роднини и другари на Сергей Гапеев от Кемерово оплакваха гибелта му девет дни, когато внезапно " мъртвият " пристигна на личния си помен. Оказало се, че Сергей освен не е починал в пожар, само че под неговото име роднините погребали незнаен човек.

Тази история почнала през нощта на 2 против 3 август, когато избухнал огън в една обезлюдена постройка. В тази постройка постоянно се събирали хора, които водели противообществен метод на живот и злоупотребявали с алкохол, в това число Сергей. Следователно, когато тялото на умрелия било намерено на мястото на огъня, не зародили никакви подозрения, че това е точно Гапеев. Освен това роднините разпознали останките на умрелия.

По този метод един незнаен човек е заровен в гроба под името Сергей Гапеев. Истинският Сергей споделил, че от самото начало е бил в къщата на другар - безусловно в прилежащата къща. Там инцидентно откри, че в продължение на няколко дни е публично мъртъв. Понастоящем проверяващите работят с жителите на Кемерово и фамилията му, с цел да му възстановят статута на жив човек.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР