Роднини и близки на семейството на загиналото дете в катастрофата

...
Роднини и близки на семейството на загиналото дете в катастрофата
Коментари Харесай

Сълзи и проклятия в ефира: Роднини на загиналото дете в катастрофата с Местан са притеснени дали ще има справедливост

Роднини и близки на фамилията на починалото дете в злополуката с участито на Лютви Местан са обезпокоени дали съдът ще вземе верните решения, откакто през вчерашния ден му беше върната шофьорската брошура. Това обявиха те в директно включване от Кърджали по Нова телевизия.

``
реклама

Джевдет Сали, дядо на умрялото бебе, разяснява, че има вяра с съда, само че се тормози, че Лютви Местан може да повлияе на решенията, вкючително и с рушвет. Други близки пък обявиха, че в случай че се случи нещо сходно на близки на тези, които са върнали книжката на водача на ДОСТ, тогава ще схванат, какво са създали. 

" Ако има закон, би трябвало да е еднакъв и за големците и са обкновените хора ", разясниха околните. Те бяха безапелационни, че на кръстовището, където стана злополуката има добра видимост и виновността на Местан е, че не е спрял на знака " Стоп ". Дядото на починалото дете, който ридаеше по време на директното включване, сподели още, че в случай че той е бил слязал от колата и се е опитал да помогне, изходът от злополуката щеше да е различен. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР