Роднини и бизнес партньори на Миню Стайков спешно набират сумата

...
Роднини и бизнес партньори на Миню Стайков спешно набират сумата
Коментари Харесай

Миню Стайков обещал 2 милиона на шефа на Пирогов за свободата си


Роднини и бизнес сътрудници на Миню Стайков незабавно набират сумата от 2 милиона лв., с цел да измъкнат алкохолния олигарх от лазарета на Централния софийски затвор, твърди "Уикенд ", базирайки се на осведомени със заверата.

В това начинание главен асистент е придворният юрист на семейство Срайкови - Станислав Коев. Юристът старателно събира пари от родственици и бизнес сътрудници от цялата страна, с цел да "измъкне " доверения си клиент от лапите на съда. Коев незабавно търси огромна сума пари в брой. Задачата е сложна, защото след разбиването на незаконната фабрика в Карнобат през юли предходната година кешовите наличия в фамилията внезапно са намалели и финансовите усложнения са налице. Адвокатът, който се изживява и като емисар на "невинната " жертва Миню Стайков, възнамерява да издейства неговата независимост.

Според мълвата в здравните среди Станислав Коев има намерение да стимулира с крупната сума изпълнителният шеф на "Пирогов " проф. доктор Асен Балтов и неврохирурга доктор Николай Габровски. Тяхната експертиза ще обезпечи безспорни медицински доказателства за здравното положение на Миню Стайков като несъвместимо с продължение на престоя му в следствения арест.

Неслучайно "отвлеченият и обичай " Стайко Стайков първо беше прегледан и диагностициран от същия този началник на Клиниката по неврохирургия в "Пирогов ". Сценарият беше проигран и при започване на годината при Стайков младши и вярата е той да проработи за следващ път.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР