Роднина на президента Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Роднина на президента Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Роднина на Путин оглави малка руска политическа партия

Роднина на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През бе определен за водач на дребна съветска политическа партия и се надява да влезе в Държавната дума след парламентарните избори следващата година, съобщи Ройтерс.

Според известие на уеб страницата на партията "Народът против корупцията " Роман Путин, наследник на президентския братовчед Игор, е бил определен на конгрес за водач на партията, чийто член е станал предишния месец. Подобно на Путин, 42-годишният Роман е някогашен чиновник на Федералната работа за сигурност.

Според РИА "Новости " партията "Народът против корупцията " е учредена през 2014 година, в този момент има 4000 дейни членове и ще взе участие в локалните избори през септември. Понастоящем тя не е показана на федерално равнище. По думите на новия й водач тя ще се опита да завоюва депутатски места във федералния парламент следващата година.

Партията разказва Роман Путин като човек с огромен опит като държавен чиновник, както и в политиката и бизнеса. Партията декларира, че ще се бори против корупцията, само че няма да се опълчва на политиката на Кремъл.
През март вестник "Комерсант " писа, че Роман Путин е на път да основе политическото придвижване "Народ на бизнеса " - десен закостенял план в поддръжка на бизнесмените и дребния бизнес.

Тогава той бе представен да споделя, че не е обсъждал своите политически проекти със мощния човек в Кремъл, само че не чака да срещне проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР