Родни звезди, чиито персонажи преминават през много комични и непредвидени

...
Родни звезди, чиито персонажи преминават през много комични и непредвидени
Коментари Харесай

Джулиана Гани става фризьорка в нов комедиен сериал този септември

Родни звезди, чиито персонажи минават през доста комични и непредвидени обстановки следва да видят феновете в най-новата продукция на 7Talents – от 18 септември във 

Кастът на сериала събира едни от най-нашумелите звезди на България, които се радват на стотици хиляди почитатели. В него феновете ще видят предизвикателната дама с огромно сърце Джулиана Гани, рап дивата Диона, която взе участие в абсолютния шлагер сериал „ VIRAL “, както и тийн любимката EVA, позната още от комедийните уеб поредици #КИФЛА и „ Апартамент 404 “.

наблюдава историята на три девойки по пътя към сбъдването на общата им фантазия – Джиджи, в чиято роля влиза Джулиана Гани и колежките ѝ – слънчевата фризьорка Меги (EVA) и саркастичната маникюристка Деси (Диона).

Те ще преживеят многочислени провокации, които ще ги сплотят и трансфорат в приятелки с една обща цел – салонът им да се трансформира в най-популярната дестинация за хубост. За да я осъществят, те ще попаднат в редица комични обстановки и завършения с клиенти - инфлуенсъри, деца, даже и кучета! Съвременен и с пиперлив комизъм, надниква в света на салоните за хубост, където човек може да показа всичко и да получи съвет.

През какви завършения минават хубавиците, с цел да осъществен фантазията си, разберете в новия сериал от 18 септември, всяка сряда първо във.-->

Повече информация за „ Салонът “ може да откриете в и на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР