Родни предприемачи вече въртят бизнес с умни платформи. Изкуствен интелект

...
Родни предприемачи вече въртят бизнес с умни платформи. Изкуствен интелект
Коментари Харесай

Изкуствен интелект на промоция за 2999 лева!

Родни бизнесмени към този момент въртят бизнес с умни платформи. Изкуствен разсъдък е на тезгяха за 2999 лева на промоция, сподели изследване на „ Телеграф “. Цената важи единствено до края на май. Интелектът може да създава видеа и да оправя правописни неточности. В момента с отстъпка се продават и софтуери за търговски обекти, които улесняват работата в хранилища и магазини.

Изкуственият разсъдък за 2999 лева търси своя притежател, с цел да му помогне да развие личен софтуерен бизнес. Става дума за интелигентна платформа, която генерира друго наличие – работи с основни думи, със обществени медии, с рекламни акции, ревизира правопис, дава хрумвания за видеа на друга тема, създава клипове и други Като процесор за заплащане може да бъде Stripe, Paypal, Coinbase, Razorpay и други, прецизират бизнесмените, които продават изкуствения разсъдък. Цените на проектите също могат да бъдат променяни от новия притежател, допълват продавачите.

Препродажбата на програмен продукт е измежду най-популярните капиталови решения, акцентираха IT специалисти. Най-масови са офертите за складови стратегии, предопределени за магазини. Сред предложенията е търговски програмен продукт за 360 лева Има огромен набор от доклади и информации, разполага със система за насърчаване на права на операторите, поддържа партиди на стоките, проверки, преоценяване на артикули и брак. Има и електронен дневник за доставките, база с контакти на контрагентите и рецептурник за работа в заведения.

За 319 лева може да се купи и програмен продукт, който улеснява работата на обслужващия и управнически личен състав в заведения и хотели. Маркирането посредством тъчскрийн прави работата извънредно бърза и лесна, акцентират продавачите. В момента на промоция се предлага и складова стратегия за 190 лева, с която да следите наличностите и влезлите и излезли артикули от обекта.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР