Родната тенисистка Цветана Пиронкова обяви, че планира да играе на

...
Родната тенисистка Цветана Пиронкова обяви, че планира да играе на
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова обяви плановете си - ще играе и на клей

Родната тенисистка Цветана Пиронкова разгласи, че възнамерява да играе на идните шампионати на клей в Европа след приключването на събитията в Ню Йорк. Тя оповести това в обява в "Инстаграм”:

"Здравейте, другари!

Бих желала да споделя с вас малко информация по отношение на желанията ми за присъединяване на шампионатите от веригата на WTA през този сезон.

Знаете, преди няколко месеца ви споделих желанието си още веднъж да се състезавам на професионално равнище.

За страдание обаче заради пандемията от Covid-19, тенис сезона тази година към този момент е стеснен до едвам няколко шампионата, чийто осъществяване още веднъж не е изцяло несъмнено.

Подала съм поръчки за присъединяване на няколко шампионата, в това число и US Open. Предстои да подам поръчка и за шампионатите на алена настилка в Европа, измежду които и "Ролан Гарос ".

Поради голям брой фактори свързани с изискванията за осъществяване на шампионатите сега, рестриктивните мерки при пътешестване и цялостната конюнктура, не мога изрично да потвърдя присъединяване си на който и да е шампионат. Това е и повода, заради която до този миг не съм споделила публично тенис календара си.

Продължавам да проследявам изкъсо ситуацията и информацията за всеки един шампионат, която се трансформира всекидневно и въз основата, на която ще взема финално решение за присъединяване на съответния шампионат.

В рамките на идната седмица следва да взема решението за присъединяване ми на US Open, което ще споделя с вас навреме.

Благодаря ви за разбирането и поддръжката ", написа Пиронкова в "Инстаграм ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР