Родната плеймейтка Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, оглави световна

...
Родната плеймейтка Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, оглави световна
Коментари Харесай

Деси Фотосесията напълно се обезобрази! СНИМКИ преди и след

Родната плеймейтка Десислава Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, оглави международна ранглиста в интернет за Най-зловещи пластики, написа „ Галерия “.
Силиконката бе показана в поредност от фотоси, които в действителност шокират с външния й тип. Според изданието българката е станала жертва на пишман хирург, който я е обезобразил.
В реалност Деси Фотосесията е с най-вече пластики от родните звезди. След поредност от корекции, устните й заемат съвсем ½ от лицето.
Отделно плеймейтката има няколко ринопластики, интервенции на скулите и брадичката, както и други, не толкоз фрапантни корекции като лифтинг и прочие Огромният й бюст също е резултат от няколко срещи с хирурга до постигане на максимума от 450 кубика във всяка гърда. НаскороФотосесията показа, че още веднъж ще легне под ножа - този път, с цел да понижи силиконките си.


Последните снимки на плеймейтката демонстрират, че към този момент тотално е пресолила манджата. Лицето й очевидно не може да издържи на темпото на скалпела. Нейни колежки даже се майтапят, че скоро ще стартира да се разпада по сходство на Майкъл Джексън. И сигурно това няма да са финалните линии по външния тип на Деси.


„ Галерия “ попадна на нейни фотоси отпреди интервенциите, когато към момента е изглеждала естествено и радикално друго занапред. „ Тя не просто е неузнаваема. Деси Димитрова е изчезнала и на нейно място хирурзите са основали Фотосесията “, майтапят се зевзеци. И допълват, че плеймейтката би трябвало всяка година да си възобновява персоналната карта, с цел да може документът да дава отговор на действителността.





 Деси Фотосесията ТОТАЛНО се обезобрази (Плашещи снимки - ПРЕДИ И СЕГА)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР