Родната футболна гордост Христо Стоичков блесна с поредно твърде непремерено

...
Родната футболна гордост Христо Стоичков блесна с поредно твърде непремерено
Коментари Харесай

Ицата без задръжки: Някой ден и Роналдо може да постигне нещо

Родната футболна горделивост Христо Стоичков блесна с следващо прекомерно непремерено изявление. Този път на мушката на носителя на „ Златната топка ” за 1994 г. попадна португалският талант Кристиано Роналдо, който в четвъртък победи за пети път с най-голямото персонално отличие в света на футбола.

Според Стоичков играчът на „ Реал Мадрид ” не е толкоз заслужен за премията, колкото Лео Меси. Аржентинецът също е петкратен притежател на „ Златната топка ”.

„ Меси е сравняван с Пеле, Марадона, Кройф - същинските митове и знаци на футбола. Докато Кристиано го съпоставят единствено с Меси. Това е разликата. Единият е господ. Другият... Другият може някой ден и да реализира нещо ", съобщи Стоичков пред изданието SFR Sport.

Списъкът от крайни и непремерени изявления на родния футболист е прекомерно дълъг за изброяване. За последно Стоичков заформи ювелирен междудържавен скандал критикувайки вицепремиера на испания и обвинявайки я във франкизъм. Обвинение, поради което Сорая Саенс де Сантамария даде обещание правосъден развой против голмайстора на международното състезание в Съединени американски щати през 1994 г. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР