Родна фризьорка бе вписана в книгата на рекордите "Гинес" като

...
Родна фризьорка бе вписана в книгата на рекордите "Гинес" като
Коментари Харесай

Наша фризъорка в Гинес с уникален рекорд

Родна фризьорка бе вписана в книгата на върховете "Гинес " като най-бързата в света.

Ваня Иванова от Пазарджик е била публично приета за най-бързата и сръчна стилистка на коси.

Щастливата вест заяви самата тя, представена от в. "Монитор ".

Родната коафьорка влезе в международните достижения с направените 330 прически за 7 часа и 41 минути, а по-късно оформи косите и на още няколко дами, с цел да запълни времето от 8 часа.

е вписана в Книгата на международните върхове “Гинес “, заяви за щастливото събитие самата рекордьорка, написа "Монитор ".

Световното достижение се състоя на 4 декември предходната година в спортната зала “Васил Левски “ в Пазарджик, а идеята на младата жена бе подкрепена от екип от доброволци, които на драго сърце се включиха в начинанието на Ваня. Макар и много по-късно, формалното самопризнание идва в този момент, макар че още тогава бе ясно, че няма предходен връх в тази категория и в действителност пазарджишката фризьорка освен е най-хубавата в тази категория, само че и единствената.

Докато правеше прическите тя не спираше да танцува и да се усмихва, като че ли неусещаше умората от дългото време на крайник, без да се храни, без да почива и съвсем без да пие вода.

Отговорът на специфичното жури, изпратено от "Гинес " се очакваше в края на май, само че пристигна едвам нощес. Съвсем предстоящо той бе позитивен!

„ Чакането си струваше, само че аз знаех, че вписването в „ Гинес “ ще се проточи с времето “, разяснява въодушевената фризьорка.

Ваня неотдавна получила имейл, че до 20 юли трябвало да получи публично съобщение за вписването на върха, само че дълго чаканото писмо пристигнало по-рано.

Ваня е на „ седмото небе “ от благополучие, че е сбъднала своята съкровена фантазия и от сърце благодари на целия си екип за поддръжката.

"Всички ние се справихме ужасно и свършихме доста работа, изключително преводачката и фотографите, които трябваше да снимат направените прически, с цел да документират върха ", изясни Ваня Иванова.
чети повече на: https://www.novini.bg/news/433191-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%B2-%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%81.html
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР