Роджър Стоун - бивши съветник на американския президент Доналд Тръмп,

...
Роджър Стоун - бивши съветник на американския президент Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Бивш съветник на Тръмп беше признат за виновен в обвинения за лъжесвидетелстване

Роджър Стоун - някогашни консултант на американския президент Доналд Тръмп, беше приет за отговорен по всички седем обвинявания по отношение на дело за погрешни показания пред Конгреса, оповестява Fox News.

 © БГНЕС
Стоун е упрекнат за лъжесвидетелстване под клетва и възпрепятстване на следствието на Конгреса, даване на погрешни данни пред Комитета за разузнаване по отношение на негови контакти с " Уикилийкс ", препятстване на следствие за съветската интервенция в президентските избори през 2016 година и подправяне на свидетелски показания.

Изпълнението на присъдата е планувано за 6 февруари 2020 година

Президентът Тръмп стачкува против това няколко минути след оповестяването на решението.Той упрекна съда в двойни стандарти, защото осъжда на доста години, а в това време оставя безнаказани лъжите на други високопоставени американци.

Обвинението против Роджър Стоун беше повдигнато през януари като част от следствието на за съветска интервенция по време на президентската акцията през 2016 година
 Арестуваха някогашен консултант на Тръмп Арестуваха някогашен консултант на Тръмп
Дългогодишният асистент и някогашен консултант по акцията на Доналд Тръмп Роджър Стоун е задържан във Флорида. Срещу него са повдигнати седем обвинявания в...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР