Роджър Федерер, Стефанос Циципас, Саша Зверев и другите звезди в

...
Роджър Федерер, Стефанос Циципас, Саша Зверев и другите звезди в
Коментари Харесай

Страхотни мачове още от първия кръг в Базел

Роджър Федерер, Стефанос Циципас, Саша Зверев и другите звезди в Базел за поредна година ще дават на публиката в Швейцария страхотни зрелища.

Водачът в схемата Федерер ще започва против квалификант конкуренцията, а в случай че той мине през това затруднение, а след това и през Раду Албот или Душан Лайович, то на 1/4-финал най-вероятен конкурент ще е Стан Вавринка, при който са Франсис Тиафо, Дан Еванс и Пабло Куевас.

В доланата четвъртина на тази първа половина са още Стефанос Циципас и Фабио Фонини, като сложени, а при тях блестят имена като Филип Крайнович и Пабло Андухар.

Basel main singles draw pic.twitter.com/IOJqsvpyW3
— Michal Samulski (@MichalSamulski) October 19, 2019
В долната половина срещата от първи кръг сред Давид Гофен и Марин Чилич прави съществено усещане, а спечелилият от тях ще се изправи против Кристиян Гарин и Райли Опелка, а на 1/4-финалите техен противник най-вероятно ще е един от Мариус Копил или Роберто Баутиста-Агут.

В последната 1/4-тина обаче обстановката също не е безинтересна още от първите мачове, след като поставеният под номер 2 Саша Зверев ще стартира с Тейлър Фриц. Във втори кръг спечелилият от този трогателен конфликт ще се изправи против Алекс Да Минор или квалификант, а в трети против един от Беноа Пер и Хенри Лаконсен играещи по сред си или Миомир Кецеманович и Ян-Ленард Щруф.

mvtennisworld.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР