Роджър Федерер ще пропусне остатъка от сезон 2020, след като

...
Роджър Федерер ще пропусне остатъка от сезон 2020, след като
Коментари Харесай

Федерер аут до края на сезона

Роджър Федерер ще пропусне остатъка от сезон 2020, откакто се е подложил на интервенция на дясното коляно. Носителят на 20 трофеи от Големия шлем претърпя артроскопична намеса през февруари, само че показа, че е имало проблем с рехабилитацията му и тя го е върнала обратно във възстановянето.

Професионалният тенис бе спрян през март поради пандемията от ковид, а публични шампионати няма да има най-малко до края на юли.

pic.twitter.com/zXnR7gAZQA
— Roger Federer (@rogerfederer) June 10, 2020

" Нямам самообладание да видя всички от тура още веднъж при започване на 2021 година ", написа 38-годишният швейцарец в " Туитър ".

Маестрото не е играл мачове от загубата си от Новак Джокович на полуфиналите на Откритото състезание на Австралия през януари.

През 2016-а той пропусна по-голямата част от сезона поради травма в коляното, само че се завърна на идната година с победи на " Аустрелиън Оупън " и " Уимбълдън ".

" Сега, както направих преди 2017-а, възнамерявам да отделя цялото належащо време, с цел да съм подготвен на 100% и да играя на най-високото си равнище ", прибавя някогашният номер 1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР