Роджър Федерер ще измести Рафаел Надал от първото място в

...
Роджър Федерер ще измести Рафаел Надал от първото място в
Коментари Харесай

Федерер ще се завърне на върха в ранглистата от понеделник


Роджър Федерер ще измести Рафаел Надал от първото място в международната класация от началото на идната седмица, откакто победи Ник Кирьос с 6-7(2), 6-2, 7-6(5) в мач от четвъртфиналите на шампионата в Щутгарт.

Швейцарецът имаше потребност да доближи полуфиналите в немския град, с цел да си обезпечи трето завръщане на върха на ранглистата от началото на година. Носителят на 20 трофеи от Големия шлем трябваше да се потруди крепко, с цел да стигне до триумфа против Кирьос, само че се показа чудесно на личен сервис, като не даде нито една опция за пробив на противника си.

Първата част мина без пробиви, само че Кирьос се наложи със 7-2 в тайбрека, с цел да поведе в резултата. Във втората част Федерер на два пъти взе подаването на съперника си, с цел да вкара мача в трети сет. В него още веднъж се стигна до тайбрек, който швейцарецът завоюва със 7-5, с цел да затвори мача след час и 51 минути игра и да си обезпечи първото място в ранглистата. В утрешния край Федерер ще се изправи против канадеца Милош Раонич, който победи миналогодишния победител Люка Пуй с 6-4, 7-6(3) в другия полуфинал от конкуренцията. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР