Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович доминират мъжкия тенис

...
Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович доминират мъжкия тенис
Коментари Харесай

Барбара Шет: Засега Роджър Федерер е най-великият

Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович преобладават мъжкия тенис в последните 15 години, разбивайки всички върхове и извличайки най-хубавото един от различен във великото им гонене за купата " най-хубав на всички времена ".
 Александър Зверев: Сега можех да събера много точки
Александър Зверев: Сега можех да събера много точки

Германецът имаше не изключително добра 2019 година

Тримата огромни са спечелили надлежно 20, 19 и 17 трофеи от Големия шлем, като никой различен състезател не познава усета на триумфа в 13 следващи издания на четирите огромни шампионата от началото на 2017-та година насам.

Бившата тенисистка и специалист в " Евроспорт " Барбара Шет разяснява неотдавна конкуренцията сред Роджър, Рафа и Ноле, като показа своето мнение по отношение на мястото им в историята.

" Трудно е да се каже, тъй като те към момента играят. Роджър е спечелил най-вече трофеи от Големия шлем все още и поради това избираме него, само че Рафа и Новак могат да го изпреварят. Ще забележим по какъв начин Федерер ще се възвърне от интервенцията, която претърпя. Ще му става все по-трудно да завоюва още трофеи от Шлема и не съм сигурна, че още веднъж ще бъде толкоз близо, колкото през предходната година на Уимбълдън, още повече поради анулацията на шампионата този сезон. Той няма да става по-млад. Засега, Роджър е най-великият на всички времена, само че аз мисля, че Новак Джокович евентуално ще го задмине ", разяснява Шет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР