Роджър Федерер продължава в третия кръг на Аустрелиън Оупън след

...
Роджър Федерер продължава в третия кръг на Аустрелиън Оупън след
Коментари Харесай

Германец поизпоти Федерер, но Маестрото продължава

Роджър Федерер продължава в третия кръг на Аустрелиън Оупън след триумф в три сета над Ян-Ленард Щруф - 6:4, 6:4, 7:6(4).

Германецът несъмнено затрудни Маестрото с мощния си сервис и солидни удари от дъното на корта, само че в това време ФедЕкс бе стабилен в своите подавания и се възползва от опциите да пробие противника.

В първите два сета по един пробив бе задоволителен за триумфа. В третия Щруф изненадващо поведе с 3:1, само че Федерер направи рибрейк и по-късно бе по-прецизен в тайбрека.

"Тренирал съм с него, имам задоволително информация. знам, че може да вкарва сервиси с 220 км/ч, бях фокусиран върху моите сервис геймове. Получи се добър мач, имаше упования и за него, беше прекрасен мач, любувах се и искам всичко най-хубаво за сезона на Щруф ", съобщи незабавно след дуела Федерер.

В идващия кръг №2 в света ще срещне Ришар Гаске, който победи италианския квалификант Лорено Сонего с 6:2, 6:2, 6:3.

Относно французина, против който има 16 победи и 2 загуби, Федерер разяснява: "Много ми харесва да играя с такива тенисисти. Може би бекхендът с две ръце е по-постоянен, само че ми харесва да играя с играчи с бекхенд с една ръка, които имат добра разновидност, излизат на мрежата, имали сме доста хубави мачове. И в двата мача, които изгубих, мисля, че имах мачболи. Това е добър противник за мен. Очаквам сложен мач. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР