Роджър Федерер продължава с тренировките у дома, докато спазва стриктно

...
Роджър Федерер продължава с тренировките у дома, докато спазва стриктно
Коментари Харесай

Освен със стената, Федерер тренира и с... телефона си

Роджър Федерер продължава с тренировките вкъщи, до момента в който съблюдава прецизно карантината в имението си в Швейцария. Това излиза наяве от последното видео, което тенисистът разгласява в " Инстаграм ".

След като неотдавна сподели трикови осъществявания против стената, по негови думи " както в положителното остаряло време ", през днешния ден носителят на 20 трофеи от Големия шлем включи в заниманието и телефона си... без да желае. Устройството бе повалено от една топка, изстреля от Федерер, само че оцеля.
Снежна подготовка и трикови осъществявания от Маестро Федерер (ВИДЕО) Нищо не може да раздели Роджър и обичания му тенис
" Трябва да останете дейни у дома. Сега е по-важно отвсякога да слушаме управляващите, да се приспособяваме към новата обстановка. Аз продължаваме да упражнявам, по-късно може да потичам ", споделя Федерер в 50-секундния клип.

" Надявам се всички да сте на безвредно място и да сте здрави. Бъдете положителни. Подкрепяйте се взаимно. Ще преминем през това дружно ", написа легендата към обявата.
Федерер е " сломен " поради анулацията на " Уимбълдън " Серина Уилямс е "шокирана "
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР