Роджър Федерер описа какво прави Рафаел Надал толкова труден съперник

...
Роджър Федерер описа какво прави Рафаел Надал толкова труден съперник
Коментари Харесай

Федерер обясни защо Надал е труден съперник за него и в какво е добра съпругата му Мирка

Роджър Федерер разказа какво прави Рафаел Надал толкоз сложен противник за него. Швейцарецът завоюва шест от последните седем мача против испанеца, само че Рафа води в директните им конфликти с 24-16.

“Рафаел има доста добра игра в отбрана, необикновен топспин, в резултат на който топката лети два метра над мрежата. Благодарение на това той рядко прави непредизвикани неточности. Нужна ти е доста добра работа с краката, с цел да играеш така”, разкри Федерер в изявление преди US Open.

Има ли нещо, което Федерер въобще не умее? Отговорът е “да” и това е карането на зимни кънки.

“Много съм зле в това. Смеят ми се, когато се пробвам да се задържа на леда, и малко се нервирам, тъй като желая да бъда по-добър. Бих желал също да мога да изсвирвам на нещо. Като дете се учих да изсвирвам на пиано и флейта. Но нямах задоволително гений, с цел да продължа. Сега одобрявам китара и саксофон. Ако след време имам повече време, бих се посветил на това”, добави той.

Ами готвенето?
 “Много неприятно. Никога не съм готвил спагети, макар че постоянно ги хапвам. Вижте, има доста неща, които не мога да върша, пошегува се той. - Но Мирка е страхотна в готвенето. Тя обича да готви паста. Опитва разнообразни неща, подготвя страхотни ястия. Но до момента в който съм на участия, се храним в заведения за хранене. Ето за какво обичам да съм у дома. По-различно е чувството, когато седиш със фамилията си на масата. Харесва ми.”
 Относно своята персона Роджър Федерер показа: “Трябва да кажа, че вярвам на множеството хора. Никога не съм имал неприятни прекарвания. Спокоен съм, обичам да беседвам с хора.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР