Роджър Федерер може да е примерен съпруг и баща, но

...
Роджър Федерер може да е примерен съпруг и баща, но
Коментари Харесай

Федерер посети концерт на Калвин Харис


Роджър Федерер може да е образцов брачен партньор и татко, само че все пак плажните празненства не са непозната територия за него. Носителят на 20 трофеи от Големия шлем е прекарал последните няколко дни на остров Ибиса, където е посетил концерт на Калвин Харис.

Шотландският диджей, който закупи международна популярност с шлагери като „We Found Love“, „This Is What You Came For“, „One Kiss“ и „I Need Your Love“, е имал присъединяване в един от обичаните си клубове – фамозният Ushuaia. Именно там Харис се е срещнал с Маестрото, от който е получил като подарък ракета с подпис.

Напълно предстоящо, взаимната им фотография провокира доста сериозен интерес в обществените мрежи. „Крал Федерер се любува на Ибиса“, „Ти ли се срещна с Федерер или той се срещна с теб?“ са единствено част от мненията.

За страдание на феновете им, напълно скоро пътищата на Федерер и Харис ще се разделят. През идната седмица Маестрото ще възобнови подготовката си за Laver Cup (23-25 септември), до момента в който на Харис му предстоят няколко участия в Будапеща.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР