Роджър Федерер изигра перфектен мач и победи Рафаел Надал в

...
Роджър Федерер изигра перфектен мач и победи Рафаел Надал в
Коментари Харесай

Роджър Федерер: Годината е много силна за мен

Роджър Федерер изигра съвършен мач и победи Рафаел Надал в полуфиналите на " Уимбълдън ". В спор за трофея швейцарецът ще срещне Новак Джокович.

" Ние с Рафа Надал сме играли толкоз, толкоз доста, в действителност не мога да ги преброя. Мисля, че тези дуели са с явен проект през цялото време. Смятам, че когато си играл с някого повече от 15 пъти, няма какво ново да предложиш.

Мисля, че по тази причина съумях да реализира добър резултат против Надал. Годината към този момент в действителност е доста мощна за мен. Звездите са се наредили тъкмо в този момент. От тази позиция мога да вляза във финала доста убеден.

В края на деня става дума за това кой е по-добър през мача, който е в по-добро положение, който има повече сила. И кой ще преодолее оня миг, когато се стигне до рецесия.

Мисля, че най-важната и най-вероятно първата победа, която би трябвало да постигнете, е тази в себе си. Визуализацията е част от умствената подготовка. Това е доста, доста значимо за мен. Аз го върша от самото начало. Това е част от моята рутинна подготовка ", приключи Федерер.
 Роджър Федерер пречупи Рафаел Надал в зрелищен полуфинал на
Роджър Федерер пречупи Рафаел Надал в зрелищен полуфинал на " Уимбъдън " 2019

Двамата сътвориха необикновено шоу на Централния корт на " Ол Инглънд Клъб "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР