Роджър Федерер е щастлив с прогреса си“ по отношение на

...
Роджър Федерер е щастлив с прогреса си“ по отношение на
Коментари Харесай

Федерер: Щастлив съм с прогреса си


Роджър Федерер е „ благополучен с напредъка си “ във връзка с рехабилитацията и възобновяване след интервенцията на коляното, която претърпя през предходната година.

Надеждите на почитателите на тениса са да видят Маестрото още веднъж на корта във втората половина на сезона като все още той е декларирал присъединяване на Laver Cup и на домашния си шампионат в Базел.

През уикенда 20-кратният първенец от Големия шлем бе специфичен посетител на тима на „ Мерцедес “ по време на Гран При на Испания във Формула 1, а репортерите не пропуснаха да го попитат и за положението му.

„ Добре съм. Окей, не върви добре, само че съм благополучен с напредъка си. Искаше ми се да играя на Ролан Гарос сега или на всеки различен шампионат, само че ще изисква известно време. Коляното ми си прави смешки с мен последните години, само че се оправям добре, фамилията е добре, всички са добре, тъй че всичко е ужасно “, разяснява някогашният №1.

По време на надпреварата „ Мерцедес “ стигна до първия си подиум през сезона с третото място на Джордж Ръсел, а Федерер бе повече от благополучен да се впусне в своите мемоари, свързани с Формула 1.

„ Следих доста спорта като дребен, след това влязох в труа и стана мъчно да проследявам всичко. Спомням си, че през 2016-а бях на решителното съревнование в Абу Даби сред Розберг и Хамилтън. Това е едвам вторият път, в който участват на съревнование от Формула 1. Много вълнуващо е. Бях в стаята, в която Люис и Джордж говореха с тима и им разказваха всички елементи, беше необикновено. Чудех се какво върша, не би трябвало да знам цялата тази информация. Сега ще я не помни. Беше забавно да се потопя в различен спорт и това ме въодушевява и стимулира да се завърна. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР