Роджър Федерер е фаворит да защити титлата си на Откритото

...
Роджър Федерер е фаворит да защити титлата си на Откритото
Коментари Харесай

Федерер е фаворит за титлата в Австралия

Роджър Федерер е любимец да отбрани купата си на Откритото състезание на Австралия. Това е мнението на някогашния номер 1 в света Лейтън Хюит.

В началото на сезона Федерер се завърна на корта, откакто пропусна втората част от сезона през 2016 година. Той го направи по впечатляващ метод, като победи в Мелбърн и имаше един от най-успешните си сезони. 36-годишният швейцарецът завоюва още шест трофеи, измежду които “Уимбълдън”.

“Федерер беше толкоз преобладаващ, изключително в огромните шампионати. Той евентуално ще стартира като любимецът, изключително в случай че вземем поради по какъв начин Надал приключи сезона, разяснява Хюит. - Но ще има някои благоприятни условия за младите да покажат какво могат.”

Според Лейтън Новак Джокович и Анди Мъри ще имат проблеми първоначално, защото изпаднаха много надолу в ранглистата: “Някои от водещите тенисисти от предходните години ще бъдат сложени много по-ниско. Джокович, Мъри… тези тенисисти съвсем не са играли през последните шест месеца. Има огромни въпросителни по какъв начин те ще се завърнат, по какъв начин ще се оправят физически, някои от тях психически”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР