Родителите познават подобни стресиращи моменти твърде добре. Потомството весело и пъргаво бута

...
Родителите познават подобни стресиращи
моменти твърде добре. Потомството весело
и пъргаво бута
Коментари Харесай

Количка за пазаруване със сензор за спиране!

Родителите познават сходни стресиращи моменти прекомерно добре. Потомството весело и пъргаво бута количката през супермаркета или на паркинга. И тогава се случват неприятности – удар с пешеходец, велосипедист и даже автомобил.

Тези обстановки изследваха инженерите на Ford, които създадоха първообраз на самоспираща се количка за извършване на покупки. При внедряването на системата "Предварително подкрепяне срещу сблъсък " с пешеходна и велосипедна детекция е употребена към този момент съществуваща система на Ford, която в тази ситуация открива хора, които пресичат пътя на количката с кола, пешком или на велосипед.

Прехвърляне на системата в количките в супермаркета дава опция на сензора да разпознава движещи се хора или предмети като лавици в залите и превозни средства на паркинга, които са на пътя на количкатаи системата автоматично я стопира при потребност.

"Технологии като тази могат да помогнат на клиентите да избегнат неприятни произшествия или най-малко да смекчат последиците от конфликт ", споделя Антъни Иресън, шеф на маркетинговите комуникации на Ford Europe. „ Мислим, че е чудесен метод да покажем по какъв начин това се претворявав количка за извършване на покупки. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР