Родителите от Северна Каролина на две малки деца съдиха WanaBana,

...
Родителите от Северна Каролина на две малки деца съдиха WanaBana,
Коментари Харесай

Малки деца развиха отравяне с олово, след като ядоха припомнени торбички с плодове WanaBana: съдебен процес

Родителите от Северна Каролина на две дребни деца съдиха WanaBana, откакто и двете им деца получиха отравяне с олово от яденето на сякаш нечисти торбички с плодове на компанията.

Никол Питърсън и Томас Дуонг настояват, че децата им, на възраст 1 и 3 години, „ ще се нуждаят от непрестанно здравно наблюдаване през целия живот за евентуални проблеми с развиването и здравето “, в делото, подадено на 25 януари в 11-ия правосъден регион на Флорида в Маями-Дейд Окръг, където е регистриран WanaBana.

„ Това е призрачен сън, с който никой родител не би трябвало да се сблъсква. Да знаем, че нашите деца ще би трябвало да живеят с резултатите на отравяне с олово до края на живота си, е сърцераздирателно “, сподели двойката в изказване.

„ Това служи като сигнал за пробуждане по отношение на заплахите, които могат да се крият в ежедневните хранителни артикули. “

WanaBana беше наранена от няколко групови каузи, откакто предишния октомври изтегли пакетите си с плодово пюре с ябълка и канела, създадени в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР