Родителите не приемат закона, който предлага обезщетение от 10 000

...
Родителите не приемат закона, който предлага обезщетение от 10 000
Коментари Харесай

Сръбски гинеколог трампил новородено за автомобил

Родителите не одобряват закона, който предлага обезщетение от 10 000 евро, а не истината за личните им деца.

Асоциацията на изчезналите бебета в Белград е повдигнала две наказателни обвинявания в прокуратурата против членове на проведена незаконна група, формирана от лекари и държавни чиновници, отпред с гинеколог за трафик на хора.

"В интерес на следствието е да не се дават детайлности за обвиняването, само че има задоволително доказателства за обири на бебета ", споделя Милена Янкович, президент на асоциацията.



След конференция, проведена за по този начин наречения „ Закон за изчезналите бебета “, преди две седмици се появи млад мъж.

„ Той описа по какъв начин се е уредил с доктор, някогашен шеф на гинекологията в обекта, който в този момент има частна процедура. Човекът живее в чужбина. Лекарят предложил да "набави " бебе и да даде документи, тъй че новият "родител " да може законно да го изведе от страната. На въпроса "колко коства ", гинекологът дал отговор: "Предишният ми клиент ми купи кола. " Пред болницана имало спряна кола на стойност към 50 000 евро “, споделя Янкович.
Прокуратурата е подала наказателно разпореждане и документално изказване от мъжа, който съобщи, че е подготвен да даде показания.

„ Подадохме тъжба и в словенската прокуратура, тъй че полицията в Любляна стартира следствие против женена двойка и сръбските управляващи бяха забъркани в следствието. Това е двойка от Словения, която през 1986 година се свързва с центъра в Прищина за „ извършване на покупки на бебета “. Те пътували до Косово и им обезпечили момиче оттова. Казаха им, че майката на момичето е била студентка и че е изоставила бебето “, сподели Янкович.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР