Родителите на Юксел Кадриев живеят доста трудно в родния му

...
Родителите на Юксел Кадриев живеят доста трудно в родния му
Коментари Харесай

Родителите на Юксел Кадриев мизерстват, отглеждат зайци и кокошки в Оряхово

Родителите на Юксел Кадриев живеят много мъчно в родния му град Оряхово, само че все пак не желаят да дойдат при него в столицата. Водещият на новините по Би Ти Ви се опитвал безуспешно да убеди майка си и татко си да продадат парцелите си в Оряхово и да се реалокират да живеят в София, научи HotArena.

В дребното крайдунавско градче възрастните хора едвам свързвали двата края с пенсиите си. Майка му Гина била готвачка в локалната детска градина, а по-късно се преквалифицирала в шивачка. Татко му Феми пък се трудел в механозавода. Голяма част от приходите им обаче отивали за медикаменти. За да се прехранват, гонещите 80-те пенсионери затваряли буркани със зимнина.

Преди години, поради свлачище, които съборило къщата им, те били обезщетени от страната с апартамент в Оряхово . В двора на къщата си създали малко стопанство от кокошки и зайци. Гина имала земя до Перник, от която вземала аренда и по този начин се подпомагали финансово. Майката на Юксел отскачала всяка пролет до испанското градче Мурсия. Там живеели сестра й, шурей й и племенника й и Гина се уреждала да бере ягоди, с цел да подкрепи фамилния бюджет с някой лев.

Докато живеехме дружно, в никакъв случай не сме помагали на родителите му. Справяха се сами хората. Те са доста работливи, постоянно са отглеждали животни ”, твърди някогашната му брачна половинка Бонка. Юксел предложил на родителите си да разгласят за обмен жилището им в Оряхово и земите, които майка му имала към Перник. Намерението на водещия било да вложи сумата от покупко-продажбите в покупка на различен апартамент в София, в който да живеят родителите му, а някой ден парцелът да остане като завещание за 18-годишната му дъщеря Габриела. Така след някоя година, като закъсат със здравето, щели  да бъдат покрай сина си и до най-хубавите лекари. Баща му, който от години имал проблеми със сърцето, изрично отказвал да се реалокира в огромния град.
„ Не ща да вървя в София, защо ми е? Тука съм роден, тука ще си умра ”, безапелационен бил Феми, който се ужасявал от мръсния въздух и шума в столицата. Жена му Гина нямала нищо срещу да е по-близо до единствената им внучка, само че била солидарна със брачна половинка си.
В продължение на 3 години бе Гина напуснала Оряхово и бе оставила таткото на Юксел да се оправя самичък, с цел да се грижи за дребната си внучка. Както е известно, след трагичния бракоразвод на Бонка и Юксел през 2009 година, някогашната оперна певица отстъпи родителските права на водещия. Сагата им обиколи всички медии и нищо от житието-битието им не остана скрито-покрито.

Покрай разправиите на двамата някогашната тъща на Кадриев искрено бе признала в изявление за „ Уикенд ”, че в никакъв случай не го е желала за шурей и даже не криела неприязънта си. Дори след раждането на внучката Габи, връзките сред родителите на Бонка и Юксел не се затоплили. Артистичната фамилия не одобрявала скромния юноша от Оряхово, тъй като по това време нямал нито обучение, нито постоянна и вдъхваща вяра специалност. Именно по гледище на Бонка, той се записал да следва в НАТФИЗ обществена тирада. Въпреки несъгласието на околните си, оперната певица се омъжила за Юксел през 1999 година От цялата й рода само 76-годишната й баба не бойкотирала сватбата и почела обичаната си внучка, която отгледала от бебе.
Преди няколко години Бонка се реалокира да живее в Сърбия и се омъжи наново за унгареца Янош Ласло. Двамата са притежатели на един от най-големите кучешки развъдници на Балканите. В Суботица, където са се открили семейство Ласло, отглеждат породисти кучета, които с изключение на за обмен, приготвят за киноложки изложения. Всяко лято Габи гостува на майка си по време на лятната почивка, а Бонка обилно поема всички разноски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР