Родителите на ученици в руския град Ростов на Дон се

...
Родителите на ученици в руския град Ростов на Дон се
Коментари Харесай

Учител дойде с френски маникюр и грим на урок, родители побесняха СНИМКИ

Родителите на възпитаници в съветския град Ростов на Дон се оплакаха в обществените мрежи от преподавател, който пристигнал в учебно заведение с френски маникюр, оповестяват международните издания.

В група в обществена мрежа се появиха няколко известия от майката на петокласник, която се оплакала, че учителят по съветски език и литература преподава на децата с „ гримирани мигли, тоник на лицето и френски маникюр на ноктите “. Приложена била и фотография на мъжа, облечен в панталон и риза, като се вижда и маникюра му.



По-късно майката на ученика оповестява, че откакто информацията се появила в обществените мрежи, родителите са се обадили на шефа и началника на отдела по образованието. Получихме информация за учителя и поискахме ръцете му да бъдат приведени в подобаващ тип. "



По-късно представител на градския отдел за обучение е декларирал, че администрацията няма недоволства по отношение на квалификацията на учителя, само че родителите са имали искания към ръцете му. Според него, педагогът има ослепителен, характерен външен тип. От просветителното ведомство са разговаряли с него и той към този момент е премахнал маникюра, прецизира служителят.

Администрацията е поискала от учителя външният му тип да подхожда на кодекса на професионалната нравственос.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР