Родителите на убития в Гърция 28-годишен Тоско Бозаджийски - в

...
Родителите на убития в Гърция 28-годишен Тоско Бозаджийски - в
Коментари Харесай

Майката на убития в Гърция фен: Синът ми отиде като турист, а го върнахме в катафалка

Родителите на убития в Гърция 28-годишен Тоско Бозаджийски - в търсене на правдивост. Ще има ли осъдени откакто синът им беше атакуван и погубен от футболни ултраси в Солун?

В понеделник родителите на убитото момче се срещнаха с премиера, главния прокурор и министъра на правораздаването . След срещата стана ясно, че България ще прави редом следствие, предава.

Срещатa беше проведена за страната да ни помогне в тази тежка борба и за откриване на всички отговорни за гибелта на сина ми . Имаме уверението от един човешки диалог, че страната ще направи всичко допустимо процесът да бъде наблюдаван изкъсо. Ще стартира и редом правосъдно произвеждане от Софийската градска прокуратура. Доколкото разбрах, министърът на правораздаването е изпратил писмо до гръцките институции за условие на документи. Искрено се надявам казусът да не се потули, само че имаме известни страхове за обективно следствие ”, сподели бащата на Тоско – Георги Бозаджийски.

Наистина се надявам със съдействието на двете страни да се организира един обективен развой и отговорните да получат съответни санкции . Апелът към управляващите, който насочвам, е всеки по веригата да си свърши работата. Като родител мога единствено да кажа, че това е най-голямата загуба, която човек може да преживее. Моят наследник отиде в Гърция като екскурзиант, а го прибрахме в катафалка . Нямам думи, с които да опиша страстите си. Надявам се в събота повече хора да дойдат на митинга в София пред гръцкото консулство ”, добави майката на Тоско – Александра Бозаджийска.

Повече гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР